Tietosuojakäytäntö

OSA 1 - MITÄ TEEMME TIEDOILLSI? Kun ostat jotain myymälästämme, osana osto- ja myyntiprosessia keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen, jotta voimme tarjota meille tietoja selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi. Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Saatamme lähettää sinulle luvallasi sähköposteja myymälästämme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä. 
OSASTO-2 - SUOSTUMUS Miten saat suostumukseni? Kun annat meille henkilökohtaisia tietoja tapahtuman suorittamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai oston palauttamiseksi, tarkoitamme, että annat suostumuksemme tietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain tähän erityiseen tarkoitukseen. Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme sinulta joko suoraan suostumuksesi tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei. Kuinka peruutan suostumukseni? Jos muutat mieltäsi liittymisen jälkeen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamaan sinuun yhteyttä tietojen keräämisen, käytön tai luovuttamisen jatkamiseksi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen jjenkins@wavetherm.com tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteessa: WaveTherm Corporation 212 Powell Drive, Suite 112, Raleigh, NC 27606. 
OSA 3 - ILMOITTAMINEN Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot palveluehtojamme. 
OSA 4 - Kauppaamme isännöi Shopify Inc. Ne tarjoavat meille verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Tietosi tallennetaan Shopifyn tietovaraston, tietokantojen ja yleisen Shopify-sovelluksen kautta. Ne tallentavat tietosi suojatulle palvelimelle palomuurin takana. Maksu: Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän suorittaaksesi ostoksesi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI-DSS) kautta. Ostotapahtumatietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen ostotapahtuman suorittamiseksi. Kun tämä on valmis, ostotapahtumatietosi poistetaan. Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti. Saat lisätietoja lukemalla Shopifyn käyttöehdot täältä tai tietosuojalausunnon täältä. 
OSA 5 - KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta he voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluja. Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävällä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyvissä tapahtumissasi. Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät tavan, jolla nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi. Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella tai niillä voi olla toimipisteitä, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät jatkaa tapahtumaa, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluja, tietosi voivat joutua sen lainkäyttöalueen lakien alaisiksi, jolla palveluntarjoaja tai sen toimitilat sijaitsevat. Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja tapahtumaasi käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuyhdyskäytävä, tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilötietosi voidaan paljastaa Yhdysvaltain lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Actin, mukaisesti. Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua. Linkit Kun napsautat myymälässämme olevia linkkejä, ne voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojalausunnot. Google analytics: Myymälämme käyttää Google Analyticsia auttaakseen meitä saamaan tietoa siitä, kuka vierailee sivustollamme ja mitä sivuja tarkastellaan. 
OSA 6 - TURVALLISUUS Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei sopimattomasti kadota, käytetä väärin, päästä käsiksi, paljastaa, muuttaa tai tuhota. Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan SSL-tekniikalla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin tai elektronisen tallennustavan lähetystapa ei ole 100 % turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja. 
OSA 7 - Evästeet Tässä on luettelo käyttämistämme evästeistä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko poistaa evästeet käytöstä vai et. _session_id, ainutlaatuinen tunnus, istuntokohtainen, Sallii Shopifyn tallentaa tietoja istunnostasi (viittaus, aloitussivu jne.). _shopify_visit, ei tietoja säilytetty, Pysyvä 30 minuuttia viimeisestä vierailusta, Käyttää verkkosivustomme palveluntarjoajan sisäisen tilastoseurannan tallentamiseen käyntien lukumäärää _shopify_uniq, ei tietoja, vanhenee seuraavan päivän keskiyöllä (suhteessa vierailijaan), Laskee yksittäisen asiakkaan käyntien määrä kaupassa. ostoskori, ainutlaatuinen tunnus, pysyvä 2 viikkoa, Tallentaa tietoja ostoskorin sisällöstä. _secure_session_id, ainutlaatuinen tunnus, istuntokohtainen storefront_digest, yksilöllinen tunnus, määrittelemätön Jos kaupalla on salasana, sitä käytetään sen määrittämiseen, onko nykyisellä kävijällä pääsy. Google-analytiikka: PREF, pysyy hyvin lyhyen ajan, Googlen asettama ja seuraa kuka vierailee kaupassa ja mistä 
OSA 8 - SUOSTUMUKSEN IKÄ Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi salliaksesi kaikkien alaikäisten huollettaviensi käyttää tätä sivustoa. 
OSA 9 - MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa käytämme ja/tai paljastamme niitä. se. Jos myymälämme hankitaan tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle. 
KYSYMYKSIÄ JA YHTEYSTIEDOT Jos haluat: päästä käsiksi, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojamme, rekisteröidä valituksen tai haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen jjenkins@wavetherm.com tai postitse WaveThermissä. Corporation [Re: Privacy Compliance Officer] 212 Powell Drive, Suite 112, Raleigh, NC 27606